Zarejestruj się  

Podanie o Admina TypOwy.Haszyk

Imię : Damian
Nick : TypOwy.Haszyk

Ilość godzin : Aktualnie mam 28 godzin ale z czasem się nabiją. 
Ile dziennie możesz poświęcić na grę na serwerze : Mogę grać na wieczór do północy i od 09,00 do 15 bo też robota się sama na dworze nie zrobi.
Znajomość  ortografii : 7/10. 
Znajomość komend : 4/10 ale szybko komendy ogarniam to tak 1 dzień i bym znał tak na 8/10.
Data ostatniego podania : To moje pierwsze podanie.
Czy znasz PAWN'o : Znam ale nie do końca wiem jak działa.
Napisz coś o sobie :  W  zdaniach złożonych dobry nie jestem ale moim hobby jest składanie różnych motocykli takich jak -cross,ścigacz i takie inne.
Pomagam też wujkowi w hodowli i tresowaniu psów rasy  Owczarek niemiecki oraz Owczarek belgijski.  
Czy mógł byś wesprzeć serwer dowolną kwotą : Tak mógł bym 
Dlaczego właśnie ty ? : Myślę że  nadał bym się na range moderator komendy ogarnąć mogę w 1 dzień. W sa-mp zacząłem grać w 2015 z przerwami.
Zwykle grałem w metin 2 całymi dniami.
Czy miałeś już admina w SA-MP : W sa-mp nie miałem ale miałem w mta w sa-mp ogarniam tam jakieś komendy /spec [id] i takie inne podstawowe.
Kontakt do mnie : TS badzer.eu  Numer GG 71626305 
Jaka jest różnica między Drive-by a Drive-thru ? : Drive-thru za rozjechanie gracza a Drive-by za strzelanie z okna auta

Widzisz że gracz pływa w powietrzu co robisz ? : Używam komendy /spec [id] zeby się upewnić używam bandicam lub innego programu do nagrywania żeby nagrać a następnie banuje na 20 dni

Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu  co robisz ? : Według kolejności pierw daje Mute na (250sek), Kick/ban 1 dzień

Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach : Pierwsze zaczynam od obserwacji delikwenta komendą /spec [id] następnie staram sie spowodować stratę hp. z tego co wiem jest taka komenda która podrzuca osobę w górę i gdy się okażę że delikwent ma godmode to ban na 20 dni

Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina ? : Tak

Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić ? : Nie użył bym miniguna w takim przypadku tylko zaczą z nim rozmowę żeby się uspokoił gdy sie nie uspokoi Mute na (120sek) miniguna użył  bym na jakimś Event , sprawdzenia czy ktoś nie ma godmode lub innych cheatów. Zwykle miniguna używał bym na Event'ach.

Komend : Użyję ich w sytuacjach, które będą występowały według zapisu w taryfikatorze, czyli m.in. cheaty, niestosowne zachowanie, zły wpływ na funkcjonowanie serwera itd.

Dałbym szansę aktywny , pomocny , aktywny w grze , na pewno by robił ev dla graczy bo sam jest fanem wszelkich wg.

Jako że zaczniesz wcześniej, okres próbny zostanie wydłużony do okresu 30 dni.
Proszę porozumieć się z Administratorką $Asia$ na Discord, wprowadzi Cię.
Po 30 dniach dostaniesz Junior Admina, jeśli opinia będzie o Tobie pozytywna.
Hasło do rangi otrzymasz gdy $Asia$ odpisze Ci w wiadomości prywatnej Discord.
Pozdrawiam.
//Zamykam
[Obrazek: admin.gif]

Administrator od 2008 roku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości