Zarejestruj się  

Podanie na admina-ktb.FactorX

Imie: Bartek

Nick: ktb.FactorX
Ilość godzin*min.70*: 153/h
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze: 3-6
Znajomość ortografii (1-10): 9/10
Znajomość komend (1-10): 9/10
Data ostatniego podania: nie pisałem
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*:  Tak troszeczke kiedyś sie bawiłem z map editorem, czy jakosc tak.
Napisz coś o sobie *3 Zdania złożone*: Siema, Jestem Bartek jestem na zawodzie Monter Izolacji Przemysłowych. W SAMP'a gram +/- 7lat. Jestem rozwazną osoba. Lubię pomagać innym graczom 
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą *Nie wpływa na podanie*: Myślę że Tak
Dlaczego właśnie Ty?*3 Zdania złożone*:Jestem osoba rozwazna, sympatyczną i lubię grać, pogac innym. Mam już doświadczenie w administracji. Bede starał sie rozwijac serwer.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie *Nazwy Serwera i stanowiska*:
PST-Admin
GPP-Moderator
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail
fb.ig,dc,email
Facebook*Nie wymagany*): Jest
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?:  db- przejechanie gracza, dt-strzelanie do gracza z pojazdu.
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Moja taktyka, jestem w stanie to mroze oponenta, no i ban na 20,30 dni?
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: Upomnienie, mute, nie gracz sobie nic z tego powodu nie robi, warn, kick, ban  1-dzien?
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?:mute 120s, kick, bank 1-dzien
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach: /spec, wysadzam gracza w powietrze.
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: Serwera/Tak
Admina jeśli jest taki sam jak pare lat temu to też Tongue
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Nigdy
Komend: Jeśli gracz nie bedzie przestrzegał regulaminu, badz ev lub zabawy

Na chwilę obecną odrzucone.
Nie chcemy by każdy z jednego gangu posiadał rangę Administratora, co przełożyłoby się na faworyzowanie.
Przepraszamy i zapraszamy do dalszej gry.
[Obrazek: admin.gif]

Administrator od 2008 roku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości