12-04-2020, 14:24
Sprawa wygląda tak.
"Zastraszył mnie banem i kazał pokazać ss folderu gta." w przyadpku, jeśli dostałbyś bana od Administratora , admin ma prawo żądać dowody tylko w momencie jeśli złożyłbyś podanie o unbana mówi o tym regulamin serwera :
27. Administrator może żądać dodatkowych dowodów nie objętych we wzorze UnBan.
28. Gracz ma obowiązek przedstawić dodatkowe dowody na żądanie Administratora w sprawie UnBan.
Krowa. Minigun.
Tak jak wyżej , każda broń stosowana na krowie zbiera po 1hp. Więc to nie ma znaczenia.
Warn.
Nie zależnie , czy to jest kolega czy siostra.
Kary są jednakowe, za dm na evencie grozi warn, jail.
Ze względu na pewne okoliczności daje Ci upomnienie, jeśli sytuacja się powtórzy będzie Ci groziło zawieszenie.
To jest moja ostateczna decyzja.
Pozdrawiam.
"Zastraszył mnie banem i kazał pokazać ss folderu gta." w przyadpku, jeśli dostałbyś bana od Administratora , admin ma prawo żądać dowody tylko w momencie jeśli złożyłbyś podanie o unbana mówi o tym regulamin serwera :
27. Administrator może żądać dodatkowych dowodów nie objętych we wzorze UnBan.
28. Gracz ma obowiązek przedstawić dodatkowe dowody na żądanie Administratora w sprawie UnBan.
Krowa. Minigun.
Tak jak wyżej , każda broń stosowana na krowie zbiera po 1hp. Więc to nie ma znaczenia.
Warn.
Nie zależnie , czy to jest kolega czy siostra.
Kary są jednakowe, za dm na evencie grozi warn, jail.
Ze względu na pewne okoliczności daje Ci upomnienie, jeśli sytuacja się powtórzy będzie Ci groziło zawieszenie.
To jest moja ostateczna decyzja.
Pozdrawiam.