29-07-2020, 22:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2020, 23:39 przez Uszata_Swinia.)
Bo jesteś baranem który nie potrafi tego sprawdzić czy mam czy nie
Tepnałem się do kogoś na /vidzdo akurat w tym miejscu była walizka i znalazłem się w tym miejscu proste i logiczne
Tak samo ty nie masz dowodów czy ja coś mam czy nie gdybym coś miał to bym wcale tej prośby nie pisał zmienił nick i ip i grał dalej.. Poducz się troszkę adminowania i potem się wypowiadaj bo takich wypocin nie da się słuchać
Radzę właścicielowi się zastanowić że nie ma co trzymać takich kretynów bo tylko gracze uciekają tyle na ten temat żegnam
Dla mnie to tam już mało istotne czy dostane ub czy nie ja i tak grać mogę tylko szkoda tych nowych graczy jak będą chcieli normalnie grać a taki czubek będzie banował za nic
Tepnałem się do kogoś na /vidzdo akurat w tym miejscu była walizka i znalazłem się w tym miejscu proste i logiczne
Tak samo ty nie masz dowodów czy ja coś mam czy nie gdybym coś miał to bym wcale tej prośby nie pisał zmienił nick i ip i grał dalej.. Poducz się troszkę adminowania i potem się wypowiadaj bo takich wypocin nie da się słuchać
Radzę właścicielowi się zastanowić że nie ma co trzymać takich kretynów bo tylko gracze uciekają tyle na ten temat żegnamDla mnie to tam już mało istotne czy dostane ub czy nie ja i tak grać mogę tylko szkoda tych nowych graczy jak będą chcieli normalnie grać a taki czubek będzie banował za nic